Vážíme si Vaše soukromí

Soubory cookie se používají na ukládání nastavení a předvoleb, na statistiku a analýzu uživatelského správání, poskytování funkcí sociálních sítí a personalizaci obsahu a reklam. Souhlas poskytujete společnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany soukromých údajů

Víceúčelový přípravek WD-40 PENETRANT PTFE 450ml.

WD40_PEN

Rychle uvolňující penetrační sprej je určen hlavně pro zkorodované nebo zrezivělé komponenty a mechanismy. Díky jeho složení rychle a snadno uvolňuje zaseknuté nebo zadřené části. 

Celý popis produktu

Momentálně nedostupné

Víceúčelový přípravek WD-40 PENETRANT PTFE 450ml.

349 Kč

Spolu S DPH :

349 Kč

Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám


Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám



Popis

Rychle uvolňující penetrační sprej je určen hlavně pro zkorodované nebo zrezivělé komponenty a mechanismy. Díky jeho složení rychle a snadno uvolňuje zaseknuté nebo zadřené části. Penetrant má extrémně nízké povrchové napětí, což znamená, že může proniknout do zrezivělých a zadřených šroubových závitů, aby snadno uvolnil a promazal zadřené spoje. Stříkací brčko Smart Straw a 360° ventil umožňují přesnou aplikaci přípravku ve všech úhlech a kapilární efekt přípravku zajistí, že se dostane i do těsných a těžko dostupných míst. Rychle uvolňující penetrant, který je vysoce voděodolný, dokáže také vytěsňovat vlhkost, která může narušovat hladký pohyb komponentů, a lze jej preventivně použít k zabránění vzniku koroze a hromadění rzi v budoucnosti.

  • Šrouby a matice

  • Šrouby

  • Zámky

  • Trubky

  • Kohoutky