Vážíme si Vaše soukromí

Soubory cookie se používají na ukládání nastavení a předvoleb, na statistiku a analýzu uživatelského správání, poskytování funkcí sociálních sítí a personalizaci obsahu a reklam. Souhlas poskytujete společnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany soukromých údajů

Blog autocar

Na našem blogu naleznete články o všem, co se týká tažných zařízení, přívěsných vozíků a přepravníků, nosičů kol, střešních nosičů a střešních boxů a našeho dalšího sortimentu.

LETOS OTEVÍRÁME NOVÉ MONTÁŽNÍ STŘEDISKO V ČR

LETOS OTEVÍRÁME NOVÉ MONTÁŽNÍ STŘEDISKO V ČR

“Táhneme” k Vám nový jedinečný provoz

Připravujeme pro vás největší montážní středisko tažných zařízení v České Republice!  V oblasti tažných zařízení a montáží máme zkušenosti již 30 let. Jen na Slovensku instalujeme přibližně 10 000 tažných zařízení ročně.

Kde se bude nová pobočka nacházet?

Plánujete montáž tažného zařízení pro Vaše auto?

Již brzy Vám můžeme namontovat tažné zařízení na našem novém provozu. Bude se nacházet na trase Praha - Plzeň v obci Žebrák (areál u dálnice D5, Skandinávská ulice). Areál se nachází přibližně uprostřed mezi Prahou a Plzní.

poistní lanko

Tažné na Vašom aute již za 2 hodiny

Tažná zařízení máme SKLADEM téměř pro každý automobil, takže si stačí domluvit jen termín instalace.. Instalace u nás trvá cca 2 hodiny a poté obdržíte certifikát i potvrzení o instalaci, které potřebujete k zápisu do TP.

Zajímá Vás, kolik bude stát montáž tažného zařízení? Cena se liší v závislosti na typu tažného zařízení a elektroinstalace, kterou si vyberete. Napište nám a my vám zpracujeme cenovou nabídku. 

poistní lanko

Vše pod jednou střechou

Na našem novém provozu se můžete těšit také na:

- Široký výběr přívěsných vozíků 

- Střešní nosiče a boxy

- Nosiče jízdních kol 

- Díly pro tažná zařízení a přívesné vozíky

- A další doplňkový sortiment

Něco málo o společnosti

Naše společnost Autocar je na trhu od roku 1995 a je slovenskou jedničkou v oblasti montáže tažných zařízení. Denně montujeme na Slovensku až 50 tažných zařízení na různé typy automobilů. V současné době máme pobočky na Slovensku a v Rumunsku.