Vážíme si Vaše soukromí

Soubory cookie se používají na ukládání nastavení a předvoleb, na statistiku a analýzu uživatelského správání, poskytování funkcí sociálních sítí a personalizaci obsahu a reklam. Souhlas poskytujete společnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany soukromých údajů

Tester osvětlení pro přívěsy a automobily 7-pin

69066D

Rychlá a jednoduchá kontrola osvětlovacího systému na vozidle a přívěsu. Tester se jednoduše zapojí do testované zásuvky nebo zástrčky, stiskne se testovací tlačítko a prostřednictvím LED displeje se provede jasná diagnostika, chyby se zobrazí přímo.

Celý popis produktu

Momentálně nedostupné

Tester osvětlení pro přívěsy a automobily 7-pin

427 Kč

Spolu S DPH :

427 Kč

Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám


Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám



Tester osvětlení pro přívěsy a automobily 7-pin

Popis

Rychlá a jednoduchá kontrola osvětlovacího systému na vozidle a přívěsu. Tester se jednoduše zapojí do testované zásuvky nebo zástrčky, stiskne se testovací tlačítko a prostřednictvím LED displeje se provede jasná diagnostika, chyby se zobrazí přímo. Díky internímu napájení baterie není potřebný žádný externí zdroj energie (běžící motor, autobaterie a podobně). Přívěsy také nemusí být připojeny k vozidlu (nesmějí být v testovacím režimu). Ideální pro dílny, půjčovny aut a přívěsů, obchod s příslušenstvím. Lze použít i s adaptérem pro 13-kolíkové zástrčky a zásuvky (není součástí balení). Nárazuvzdorné pouzdro z PVC, kompaktní rozměry, 6 dotazovacích LED diod. Testovací tlačítkový spínač. Dotaz podle zapojení podle DIN 1724. Jednoduché použití bez speciálních znalostí. Provoz přes 9 V baterii (není součástí balení) pomocí testovacího spínače nebo přímo na vozidle přes palubní elektroniku bez použití testovacího spínače.