Vážíme si Vaše soukromí

Soubory cookie se používají na ukládání nastavení a předvoleb, na statistiku a analýzu uživatelského správání, poskytování funkcí sociálních sítí a personalizaci obsahu a reklam. Souhlas poskytujete společnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany soukromých údajů

Nástupní schod na tažné zařízení - černý

RH/TS11BOE

Nástupní schůdek TowStep s výřezem pro tažné zařízení je ideálním pomocníkem pro nakládání a vykládání přepravovaného materiálu na střešní nosič nebo při vystupování z vozidla.

Celý popis produktu

Momentálně nedostupné

Nástupní schod na tažné zařízení - černý

14 287 Kč

Spolu S DPH :

14 287 Kč

Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám


Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám



Schod na tažné zařízení - žlutý

Popis

Nástupní schůdek pro vozidla s tažným zařízením v celé šířce, s unikátní jednoduše odnímatelnou středovou částí. Kompatibilní s širokou škálou tažných zařízení po celé Evropské unii. Protiskluzová plocha pro bezpečný nástup, s pevným ocelovým rámem, který zajišťuje maximální odolnost proti korozi díky jedinečnému procesu dvojité elektrolytické základní vrstvy. Boční nástupní schůdky ve tvaru křídel umožňují pohodlný sklon až 110° pro připojené přívěsy. Dostupné v černé a žluté barvě. Možnost s nebo bez parkovacích senzorů a funkcí Connect+. Testováno rozsáhlými interními zatěžovacími zkouškami pro maximální spolehlivost a bezpečnost.

Technické údaje

Délka [mm]: 1462
Výška [mm]: 90
Šířka [mm]: 181,9
Šířka včetně středního schodu [mm]: 250